Over ons

Wie zijn we & wat doen we?

In 1996 zijn we als eenmanszaak aan onze consultingsactiviteiten begonnen. In die periode zijn we bezig geweest als sociale adviseur, vreemdelingenrecht, PR in de raad voor vertegenwoordiging van vreemdelingen, coördinatie van de raad voor integratie van vreemdelingen, als bedrijfsconsulent in een plaatselijk project van de Europese Unie omtrent bedrijfsbeheer en personeelsopleiding. In deze periode hebben we in samenwerking met de Stad Antwerpen “een publiek private samenwerking” gehad gedurende tweeëneenhalf jaar, voor ondernemers in Antwerpen op vlak van consulting. Dit was de eerste keer dat er een gelijkaardig project werd gerealiseerd.

Doordat de werkzaamheden breder werden, de klantentevredenheid groter werd, onze diensten zowel officieel als privé meer en meer gezocht werden, zagen wij de noodzaak om ons om te vormen tot BVBA. Begin 2002 werd de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Aslan Consulting opgericht.

De afgelopen jaren hebben we enkele honderden bedrijven begeleid tijdens hun oprichting en ook op vlak van administratie. We hebben reeds vele investeerders die vanuit Turkije naar België komen ondersteund op vlakken als de oprichting van een bedrijf, het openen van filialen, uitvoeren van marktonderzoeken, de analyse van klanten, marketing enzovoort.

Sinds ons ontstaan in 1996 hebben we reeds belangrijke projecten verwezenlijkt. In 2010 en 2011 werden we als bedrijf laureaat voor de diversiteitsprijs. In 2012 werd Aslan Consulting door het district Antwerpen en UNIZO geprijsd als een bijdrager aan het bruisende en levendige karakter van de stad en het district. Opnieuw in 2012 gingen we als partner mee op economische missie, samen met het Belgisch koningshuis, en de 3 investeringsagentschappen van de gewesten. Ons bedrijf is sinds 2015 erkend door het Vlaams overheidsfonds PMV als expert. Ook zijn we in dit jaar erkend geweest als Relocationloket door de stad Antwerpen.

Aslan Team

Zou jij een deel willen uitmaken van het Aslan-team?
Bekijk hier onze vacatures.

vacatures