Vanuit Turkije naar België

Begeleiding bij vestiging

U bent een actieve firma in Turkije, u wil uw producten en/of diensten uitbreiden naar

Beheer administratie

Het administratiebeheer van alle firma’s die met onze begeleiding zijn opgericht en

Marktonderzoek

U zoekt een markt voor uw product? U bent in de dienstensector en zoekt passend

Verblijf investeerders en technisch personeel

Zakenlui die investeren in België, door commerciële activiteiten een bijdrage leveren

Bedrijfsanalyse

Als we kijken naar de zakenwereld en zien dat de invorderingszaken zich steeds meer

Vertegenwoordiging

Bent u van plan een product en/of dienst in België en sommige Europese landen te

Opportuniteiten

Er zijn talrijke mogelijkheden op verschillende gebieden voor bedrijven die in België

Begeleiding bij vestiging

U bent een actieve firma in Turkije, u wil uw producten en/of diensten uitbreiden naar België en vanuit België naar de andere  Europese landen.

Bij het verwezenlijken van uw commerciële doelen, oprichten van uw vennootschap, openen van een vestiging  in België, informeren,  adviseren en begeleiden we u vanaf de oprichting tot de activering van uw vennootschap en/of de opening van uw vestiging.

In deze fase helpen we u  bij de keuze van de beste rechtspersoonlijkheid die bij u past volgens uw dienst en producten, we informeren u hierbij over de marketingtechnieken.

Zie: Bedrijfsadvies

Beheer van administraties

Het administratiebeheer van alle  firma’s die met onze begeleiding zijn opgericht en momenteel actief zijn in België wordt door ons, in onze kantoren opgevolgd.

Deze dienstverlening zorgt ervoor dat de firma’s van in het begin gespaard blijven van de hoge personeelskosten en in sommige gevallen ook van de  huurkosten voor een kantoor en vaste kosten. Ze hebben ook nog de zekerheid dat hun administratie op een professionele manier wordt uitgevoerd.

Dit geeft een groot voordeel voor bedrijven die weinig of geen ervaring hebben met de administratieve  wereld en wetgeving in België. Dankzij de ervaring  van Aslan Consulting krijgt de administratie duidelijkheid in uw ogen.

Deze uitzonderlijke, brede  dienstverlening  is van groot belang voor deze bedrijven.

Zie: Administratiebeheer

Marktonderzoek

U zoekt een markt voor uw product? U bent in de dienstensector en zoekt passend werk volgens uw sector? U wil een marktonderzoek laten uitvoeren voor uw huidig product? U zoekt een partner om samen te werken in en/of uit België?

De afdeling “marktonderzoek” van ons bedrijf zal u hierbij wegwijs maken.

Verblijf van investeerders en technisch personeel

Zakenlui die investeren in België, door commerciële activiteiten een bijdrage leveren aan de tewerkstelling,  economisch een meerwaarde betekenen , deze bedrijven en investeerders kunnen aanvraag voor een beroepskaart doen en hierbij een verblijfsvergunning krijgen om hun commerciële activiteiten beter op te volgen.

Alsook kunnen bedrijven gevestigd in België volgens hun activiteit werknemers voor knelpuntberoepen buiten België naar hier brengen en tewerkstellen.

Bedrijven die voor een bepaalde periode met aanbestedingen werken kunnen hun werknemers naar België brengen. Voor al deze werkzaamheden kunt gebruik maken van onze diensten.

Bedrijfsanalyse

Als we kijken naar de zakenwereld  en zien dat de invorderingszaken zich steeds maar opstapelen geeft dit aan hoe belangrijk het is om informatie te hebben over uw klanten waar je producten en/of diensten aan verkoopt en/of zakenpartners.

Zo kunnen wij onderzoek doen naar de financiële-, rechterlijke- en handelstoestand en geschiedenis van uw mogelijke zakenpartners waar u producten en/of diensten aan wil verkopen in België en sommige Europese landen.

Vertegenwoordiging

Bent u van plan een product en/of dienst in België en sommige Europese landen te introduceren, agentschappen en distributeurs te regelen, verkoop hiervan enz., dan kunnen we u vanuit België vertegenwoordigen.

Door middel van een volmacht die u ons bezorgt kunnen wij in u naam onderhandelen, vergaderingen regelen, de basis van nodige werkzaamheden doen en voorakkoorden sluiten.

Opportuniteiten

Er zijn talrijke  mogelijkheden op verschillende gebieden voor bedrijven die in België willen investeren en/of hun activiteiten in België willen verder zetten. Deze mogelijkheden kunnen op financieel  vlak of in de vorm van aanmoediging zijn.

Volgens de sector waarin u actief bent kunt u gebruik maken van deze mogelijkheden.  

Bent u een bedrijf gevestigd in Turkije die naar België komt om Tukste producten te promoten kunt u in kader van de wetgeving van de Turkse overheid en  in de vorm van aanmoedigingspremie genieten van een tussenkomst bij   huurkosten, deelname aan beurzen en presentatiekosten.

Contacteer ons bij vragen

Indien u vragen heeft over ons kantoor of onze werkzaamheden, aarzel dan niet om contact op te nemen.