Vanuit België naar Turkije

Begeleiding oprichting

Daar de Turkse markt een economische groei kent en hierdoor grote mogelijkheden ter

Marktonderzoek

U zoekt een markt voor uw product? U bent in de dienstensector en zoekt passend

Verblijf investeerders en technisch personeel

Op het vlak van verblijf kunnen we ook diensten verlenen aan investeerders die in Turkije

Analyse van de firma

Bent u van plan een product en/of dienst in Turkije te introduceren, agentschappen

Vertegenwoordiging

Als we kijken naar de zakenwereld en zien dat de invorderingszaken zich steeds maar

Opportuniteiten

De laatste jaren zijn er talrijke mogelijkheden op verschillende gebieden voor bedrijven

Begeleiding van oprichting

Daar de Turkse markt een economische groei kent en hierdoor grote mogelijkheden ter plaatse zijn, verkiezen vele investeerders en bedrijven de laatste jaren Turkije om te investeren voor hun commerciële activiteiten.

Deze bedrijven kunnen beroep doen op ons,  om de oprichting van hun vennootschap volgens de regels van kunst te laten uitvoeren.

Marktonderzoek

U zoekt een markt voor uw product? U bent in de dienstensector en zoekt passend werk volgens uw sector? U wil een marktonderzoek laten uitvoeren voor uw huidig product? U zoekt een partner om samen te werken in Turkije? U wil investeren in Turkije?

De afdeling “marktonderzoek” van ons bedrijf zal u hierbij wegwijs maken.

Verblijf van investeerders en technisch personeel

Op het vlak van verblijf kunnen we ook diensten verlenen aan investeerders die in Turkije investeren of de vennoten/het personeel van bedrijven die willen ondernemen in Turkije.

Analyse van de firma

Als we kijken naar de zakenwereld  en zien dat de invorderingszaken zich steeds maar opstapelen geeft dit aan hoe belangrijk het is   om  informatie te hebben over uw klanten waar je producten en/of diensten aan verkoopt en/of zakenpartners.

Zo kunnen wij onderzoek doen voor Turkse bedrijven naar de financiële-, rechterlijke- en handelstoestand en de geschiedenis van uw mogelijke zakenpartners waar u producten en/of diensten aan wil verkopen in België en sommige Europese landen .

Deze werkzaamheden zullen  u helpen bepalen in hoeverre de tegenpartij te vertrouwen is voor samenwerking en op deze manier minimaliseert u uw risico’s.

Vertegenwoordiging

Bent u van plan een product en/of dienst in Turkije te introduceren, agentschappen en distributeurs te regelen, verkoop hiervan enz., dan kunnen we u vanuit België vertegenwoordigen.

Door middel van een volmacht die u ons bezorgt kunnen wij in u naam onderhandelen, vergaderingen regelen, de basis van nodige werkzaamheden doen en voorakkoorden sluiten.

Opportuniteiten

De laatste jaren zijn er talrijke mogelijkheden op verschillende gebieden voor bedrijven die in Turkije willen investeren en/of hun handelspraktijken  in Turkije willen verder zetten.

Deze investeringsmogelijkheden  kunnen zijn volgens de sector van het bedrijf: in het begin kosteloos bouwgrond aanwijzing, een bepaalde percentage van de investering vergoeden, met als doel concurrentiemogelijkheid te creëren, vrijstelling van bepaalde uitgaven, voor een bepaalde duur, belastingvoordeel en vrijstelling van sociale zekerheidsbijdragen.

Wij kunnen ervoor zorgen dat bedrijven die in Turkije willen investeren en/of hun commerciële activiteiten in Turkije willen voortzetten, kunnen genieten van deze mogelijkheden.

Contacteer ons bij vragen

Indien u vragen heeft over ons kantoor of onze werkzaamheden, aarzel dan niet om contact op te nemen.