In Turkije

Haalbaarheidsstudies

Op wereldvlak is Turkije de afgelopen jaren een van de snelst groeiende economieën.

Krediet grote projecten

Er zijn vele subsidiemogelijkheden aangeboden in Turkije om zo de Turkse economie

Seminaries

Deze seminaries zijn een hulpmiddel voor bedrijven die diensten en goederen vanuit

Haalbaarheidsstudies

Op wereldvlak is Turkije de afgelopen jaren een van de snelst groeiende economieën. Voor het ontwikkelen van de plaatselijke en omliggende economie zijn er vele grote projecten aan de gang zoals het bouwen van wegen, bruggen, tunnels en luchthavens.

Turkse KMO’s zijn gedwongen om zich parallel aan te passen aan deze ontwikkelingen door institutionele structuren na te streven, nieuwe investeringen te verwezenlijken op de markt, en de concurrentiekracht te verhogen. Wij kunnen zulke bedrijven ondersteunen met haalbaarheidsstudies te verwezenlijken en kunnen ook mogelijkheden tot investeringen bezorgen om hun kracht op de markt te versterken.

Krediet voor grote projecten

Er zijn vele subsidiemogelijkheden aangeboden in Turkije om zo de Turkse economie te verbeteren. Vele investeerders willen vervolgens grote investeringen verwezenlijken om zo te kunnen genieten van deze mogelijkheden. Dit soort van ondernemingen vragen soms de tussenkomst van een vreemde financieringsmanier.

Wij kunnen jullie adviesdiensten bezorgen over de rendabiliteit van uw marktonderzoek en haalbaarheidsstudies, en over de financiering van projecten met een hoge terugbetalingscapaciteit.

In het geval dat het project geen marktonderzoek en/of haalbaarheidsstudie heeft, kan dit ook gedaan worden door ons.

Seminaries

Sinds 1996 tot op het heden  vertonen we sinds een geringe tijd activiteiten als het geven van bedrijfsadvies en het beheren van de administratie. De ervaring die we hieruit hebben opgedaan gebruiken we om seminaries te geven over het oprichten van een bedrijf in België, het openen van een filiaal, het administratief beheer van de zaak, het openstellen van nieuwe markten, het strategisch plannen van de afzet van bepaalde producten, enzovoort.

De seminaries worden gegeven door Hüseyin Aslan, de oprichter en CEO van ons bedrijf. Gemiddeld duren de seminaries 3 uur.

Deze seminaries zijn een hulpmiddel voor bedrijven die diensten en goederen vanuit Turkije naar België of vanuit België naar de Europese Unie willen exporteren. Dit zal ophelderingen brengen over hoe belangrijke beslissingen genomen moeten worden, en hoe onderzoek gedaan moet worden.

Contacteer ons bij vragen

Indien u vragen heeft over ons kantoor of onze werkzaamheden, aarzel dan niet om contact op te nemen.